București - ultimele știri (2024)

O fetiță de doi ani a căzut de la etaj, în Sectorul 1. Poliţiştii fac cercetări

Poliţiştii bucureșteni efectuează cercetări în cazul unei fetiţe de doi ani care a căzut, luni dimineaţă, de la etajul unui imobil din Sectorul 1 al Capitalei.

București 15:33

Al doilea bombardament american asupra Bucureștiului. Clădirea Universității a fost distrusă parțial în cel de-al Doilea Război Mondial VIDEO

La 15 aprilie 1944 a avut loc al doilea mare bombardament anglo-american asupra Bucureștiului. Universitatea a fost distrusă parțial.

București 14:55

Incendiu de proporții în Sectorul 2. Patru persoane au fost transportate la spital | VIDEO

Duminică dimineaţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină de urgenţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din Sectorul 2 din Bucureşti.

București 14 apr. 2024

Niveluri de dioxid de azot de 5 ori peste limita OMS în București. Care este zona cea mai poluată din Capitală

Zona Calea Victoriei/Cercul Militar a înregistrat cele mai ridicate nivele de dioxid de azot (NO2), potrivit rezultatelor monitorizării calității aerului în București, efectuată de Asociația 2Celsius și partenerii săi. Concret, s-a depășit de mai mult de cinci ori limita OMS de sub 10 ug/mc.

București 13 apr. 2024

Un medic ATI de la Institutul „C.C Iliescu” s-a sinucis. „Promitea enorm”

Un medic ATI de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu” din Capitală a murit vineri dimineață. Doctorul s-ar fi sinucis, potrivit Antena 3 CNN.

București 12 apr. 2024

Cozi ca pe vremea lui Ceaușescu: sute de români au așteptat ore în șir să prindă reduceri la tigăi și blendere

Sute de bucureșteni și-au început ziua înarmați cu răbdare la cozi uriașe pentru a prinde reducerile la tigăi, blendere, prăjitoare de pâine și alte produse de acest gen, anunțate de un retailer, arată, vineri, antena3.ro.

București 12 apr. 2024

Restricții de trafic în București pentru o serie de evenimente din weekend. Ce zone vor fi blocate

Brigada Rutieră a anunțat restricții de trafic în mai multe zone din Capitală, cu ocazia unor evenimente ce au loc în acest weekend.

București 12 apr. 2024

Centura Verde București-Ilfov, în noul Cod Silvic. Ministerul Mediului susține oficial demersul

De aproape jumătate de an, proiectul de lege ce constituie piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov stă blocat la ultima comisie din Camera Deputaților, cea pentru agricultură.

București 12 apr. 2024

Candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Generală a Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a avut, miercuri, o întrevedere cu reprezentanții sindicatului STB. Potrivit medicului, infrastructura de tramvai trebuie refăcută în tot Bucureștiul, iar demersul „vinerea verde” ar trebui stimulat.

București 11 apr. 2024

Cum s-a înconjurat Piedone de apropiați în administrație

Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, s-a înconjurat de apropiați în aparatul statului, arată MAINEWS.

București 09 apr. 2024

O femeie a fost găsită moartă într-un apartament din Capitală. Vecinii au dat alarma

O femeie a fost găsită moartă, în stare de putrefacție, într-un apartament din Sectorul 6 din Capitală. Deranjați de miros, vecinii au alertat poliția.

București 09 apr. 2024

Grindeanu vrea să transfere Metrorex în administrarea PMB. Ce spune despre fotografia cu Cîrstoiu în tren

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD susține că vrea să dea metroul Primăriei Capitalei și îl acuză pe actualul edil, Nicușor Dan, că nu dorește să îl ia, și că nu ar fi trebuit să aibă temerile că nu va primi și bugetul

București 09 apr. 2024

De Ziua Internaţională a Romilor, spoturi video despre cultura romă în staţiile de metrou

Luni, de Ziua Internaţională a Romilor, în cadrul unui proiect cultural realizat de Centrul Național de Cultură a Romilor- Romano Kher, în parteneriat cu Metrorex și Art Safari, în toate staţiile de metrou din Bucureşti vor fi difuzate spoturi video despre cultura romă.

București 08 apr. 2024

Turist olandez în București: „Tocmai ce am ieșit din hotel și sunt șocat“ VIDEO

Un turist olandez care se află în București în această perioadă a relatat în mediul online surpriza de care a avut parte chiar când a ieșit din hotelul în care este cazat, în centrul Capitalei.

București 07 apr. 2024

Incendiu puternic în Sectorul 1 al Capitalei: Pompierii intervin cu 16 autospeciale FOTO-VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit la un spațiu de depozitare, situat pe strada Jimbolia din Sectorul 1 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov, flăcările se manifestă violent, generând degajări masive de fum.

București 07 apr. 2024

Primul weekend cu „Străzi Deschise” din 2024, în Capitală. Nicușor Dan: De săptămâna viitoare, cel mai mare eveniment out-door va avea loc și în sectoare”,

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat cu entuziasm pe pagina sa de Facebook, noua ediție a unui eveniment de amploare, care promite să anime străzile orașului: „Străzi Deschise - Promenadă Urbană”.

București 06 apr. 2024

Tânărul care l-a agresat pe elevul de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” din București a fost arestat

Poliţia Capitalei a anunțat că tânărul care ar fi agresat, miercuri, un elev de la Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, potrivit Agerpres.

București 04 apr. 2024

Anchetă la Metrorex, după ce o garnitură a circulat cu o ușă deschisă VIDEO

Este anchetă la Metrorex, după ce în spațiul public au apărut imagini cu un tren de metrou care circulă cu o ușă deschisă. Incidentul deosebit de grav s-a produs pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străulești, iar filmarea a fost făcută de un călător în dreptul stației Basarab.

București 04 apr. 2024

Ziua cea mai neagră pentru București: „4 aprilie avea să însemne pentru mine un vagon de tramvai plin de morți, lângă el arzând lumânări înfipte în moloz“ VIDEO

Ororile trăite de supraviețuitorii bombardamentului aviației americane asupra Bucureștiului în urmă cu 80 de ani au rămas consemnate peste vreme.

București 04 apr. 2024

Elev înjunghiat în curtea unui liceu din Capitală

Un elev de 16 ani a fost înjunghiat în curtea unui liceu din Sectorul 6 al Capitalei, în urma unui conflict spontan. Acesta a fost transportat la spital, unde urmează să fie operat.

București 03 apr. 2024

Vaporașul de pe Lacul IOR își reia cursele. Locuitorii Sectorului 3 au prioritate

Începând de miercuri, 3 aprilie, vaporașul din parcul „Alexandru Ioan Cuza” își reia cursele. Plimbările sunt gratuite, iar locuitorii Sectorului 3 au prioritate.

București 03 apr. 2024

Motivul pentru care s-au ciocnit cele două trenuri de metrou în februarie: erori în lanț ale angajaților Metrorex

Raportul intern al Metrorex scoate în evidență greșelile repetate ale angajaților care au dus la ciocnirea a două trenuri, la sfârșitul lui februarie, în stația Timpuri Noi.

București 02 apr. 2024

Trei persoane au fost rănite în Capitală, după un accident în care a fost implicată o ambulanţă SMURD

O ambulanţă SMURD a fost implicată duminică într-un accident rutier, produs la intersecţia Şos Panduri/Calea 13 Septembrie din Bucureşti, în urma evenimentului trei persoane fiind rănite şi transportate la spital, anunţă Brigada Rutieră.

București 31 mart. 2024

Detalii șocante în cazul crimei din Sectorul 2: administratoarea blocului, ucisă cu sălbăticie din cauza apometrelor

Bărbatul de 57 de ani care a ucis o femeie joi seara, 28 martie, într-un bloc din Sectorul 2, a fost arestat preventiv vineri.

București 29 mart. 2024

Căldura și apa caldă, oprite timp de cinci zile în trei sectoare din București

Mai multe blocuri din Bucureşti rămân, din nou, fără apă caldă şi căldură timp de cinci zile, din cauza unor lucrări de modernizare a conductelor de termoficare.

București 29 mart. 2024

Primăria Capitalei a atribuit contractul pentru lărgirea Bulevardului Dimitrie Pompeiu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a făcut un anunț important pe pagina sa de Facebook: a fost atribuit contractul pentru proiectul de lărgire a Bulevardului Dimitrie Pompeiu la două benzi pe sens. Această decizie va aduce îmbunătățiri semnificative traficului din zonă.

București 29 mart. 2024

Crimă în Sectorul 2. Bărbatul care ar fi înjunghiat-o pe administratoarea blocului în care locuia a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Bucureşti a fost reţinut, vineri, după ce ar înjunghiat-o pe administratoarea blocului în care locuia, pe fondul unui conflict pe care îl avea cu aceasta.

București 29 mart. 2024

Reținut după ce a lovit cu mașina două persoane după o șicanare în trafic

Un individ care i-a tras un pumn unui bărbat după o șicanare în trafic, iar mai apoi l-a lovit pe acesta și pe soția aceastuia cu mașina a fost reținut de polițiștii bucureșteni.

București 29 mart. 2024

Robert Negoiță și-a lansat candidatura pentru al patrulea mandat la Primăria Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoită, și-a lansat, joi, candidatura oficială pentru un nou mandat, în cadrul unui eveniment la care au venit să-l susțină președinții coaliției, Marcel Ciolacu (PSD, Nicolae Ciucă (PNL), precum și candidatul lor comun la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu.

București 29 mart. 2024

Crimă în Sectorul 2. O femeie, administrator de bloc, înjunghiată mortal

O femeie de 56 de ani a fost ucisă joi, cu cuțitul, de un bărbat de 57 de ani, în spațiul unde victima își desfășura activitatea de administrator.

București 28 mart. 2024

Din salvator a ajuns agresor sexual. Un paramedic SMURD a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare

Cu toate că de meserie era salvator, un paramedic SMURD s-a transformat într-un agresor sexual. Evenimentul a avut loc în urmă cu un an, când pacienta pe care trebuia să o ducă în siguranță la spital a ajuns victima unei agresiuni sexuale.

București 28 mart. 2024

Cinci tâlhari din București, reținuți după ce s-au deghizat în femei și au atras clienţi pentru a-i jefui

Cinci bărbați din București s-au travestit în femei și au publicat anunțuri pe un site online, oferind servicii de natură romantică. Astfel, au atras alți bărbați în apartamentele lor, unde le-au furat bani și bijuterii.

București 28 mart. 2024

STB anunță comasarea traseelor 90 și 201 și redenumirea stațiilor „Cora Pantelimon”

Societatea de Transport București (STB) a făcut publice două anunțuri importante referitoare la reorganizarea transportului public în Capitală. Astfel, începând de sâmbătă, 30 martie 2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se vor comasa.

București 28 mart. 2024

Pagina 2 →

București - ultimele știri (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated:

Views: 6347

Rating: 4.9 / 5 (79 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.